Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
retier1 napisał:
Hilton napisał:
Tak, zawsze, poniewaz okreslenie "sloma z butow" dotyczy osob, ktorym brak kultury i oglady. Ale to jest oczywista oczywistosc, wiec nie rozumiem retier twojej ciekawosci.
Mozna zakonczyc zwiazek z klasa, a mozna isc na noze.
Czesto na noze ida kobiety, ktore nic nie wniosly do zwiazku ( chodzi o finanse), ale boja sie zostac z niczym. Prawnie nalezy im sie polowa majatku, ale niektore, jak autorka watku chca calego majatku tylko dlatego, ze maz napil sie alkoholu, a one maja problemy psychiczne.
Diagnoza jest prosta i leczenie tez.

Nie zrozumiałaś pytania Hilton.....nie ważne.
Ta kultura i ogłada ma tyczyć sie tylko momentów kryzysowych w małżeństwie,czy też generalnie....w naszej postawie?
Bo jak tak się rozejrzymy wokół swoich znajomych,to wniosek jest tylko jeden.....kultura i ogłada jest tylko wtedy gdy coś chcemy zdobyć i osiągnąć,reszta to tylko bezpardonowa walka o byt......a tam nie ma zmiłuj się.
Kobiety różnie reagują na porzucenie czy zdradę,sama znasz to z autopsji.
W większości przypadków jednak jest to tylko zemsta za to że śmiał to zrobić,mnie.....którą tak kochał,nosił na rękach itd. Dlaczego jednak to zrobił,to już raczej nas mało kiedy interesuje

Retier, czlowiek jak juz sie otrzasnie w danej sytuacji to szuka odpowiedzi na pewne pytania. Czas w tym pomaga. Gdyby moj maz nie zmarl, to prawdopodobnie bylibysmy znow razem, ale prawdopodobnie, teraz nie ma co gdybac.
Balum - wypowiedzialm sie tu na temat kobiet, bo wiem jakie potrafia byc okrutne. Natomiast teoria o winie 50/50 nie zawsze sie sprawdza. Bywa ze to kobieta ponosi 90 % winy, a bywa ze mezczyzna ponosi 100%. Co do mojej facjaty, jest gladka .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:

Co do mojej facjaty, jest gladka .

a jak jest z "tym" szaleństwem?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
jasta102 napisał:
Hilton napisał:

Co do mojej facjaty, jest gladka .

a jak jest z "tym" szaleństwem?

Wszystko w porzadku z "tym" szalenstwem. Nie ukrywam, potrzebuje mocnych wrazen, dlatego dzis z cala rodzina ide na trening.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:

Wszystko w porzadku z "tym" szalenstwem. Nie ukrywam, potrzebuje mocnych wrazen, dlatego dzis z cala rodzina ide na trening.

wow
to nawet i "to" się trenuje, i to w dodatku z całą rodziną
hmm
ciekawe jakie metody
przypominam sobie, że w czasach cesarstwa rzymskiego zapobiegliwi rodzice chcąc dobrze przygotować córki do roli kobiety, wkładali im kawałki kredy w tyłki i kazali rysować ósemki w pozycji leżąc na plecach
ale teraz to pewno nowe technologie, gadżety i czipy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak

hehheheheehhe kurwa janek, zle sie dzieje, bo zaczynam cie lubic.......

dobre te ósemki, oj dobre

Moja tesciowa chyba gdzies czytała o tych metodach, bo moja takie esy wywija, ze ósemki przy nich to pikus, mały pikus

ostatnio miałem wrazenie,ze "rysowała" cos na wzór paragrafu, albo @

Ale ty masz pierdolca janek......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wiesz marjanku
im kobieta więcej ma luzu, to i wymyślniejsze figury może wywinąć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
dobre!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
to fakt, baby nie moga miec za duzo luzu bo glupieja, chyba ze sie je traktuje na zasadzie jest to okej a niema jej to tez dobrze, najgorzej jak baby przechodza proces samouszkodzenia a w konsekwencji dochodzi do rozpadu zwiazku, kobieta tutaj pytajaca o alimenty rozpoczela calkowity potrzebny i nieodzowny temat.
Samouszkodzenie kobiety w 21 wieku, kiedy kobieta coraz wiecej od ciebie wymaga, szaleje ciagle jej cos niepasuje, wtedy wlasnie jest mowa o samo uszkodzeniu- jak kobieta zaczyna stwarzac anaberie najlepiej odwrucic sie i pojsc w swoja strone,
Potem jak sie ocknie ze przechodzi samouszkodzenie to blaga o szanse,
ale chlopaki nie ma co sobie czasu wogule zawracac, bo sie naprawi na troche a potem sie znowu bedzie psula jak stara skoda, lepiej wymienic na lepszy model.
Jasta, Marianek jak uwazasz na ten temat? Zauwazyliscie zjawisko samouszkodzenia u kobiet?
z wyrazami szacunku
spl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Sykepleier84 ja uważam, że ty powinieneś dostać Nagrodę Nobla za swoje odkrycia, tylko się zastanawiam jeszcze w jakiej dziedzinie! Nie wiem tylko, czy takim uszkodzonym umysłom, jak twój też dają. No chyba, że jest wersja dla ludzi specjalnej troski. Teraz się zastanawiam, czy ty aby na pewno taki sykepleier jesteś, bo co mi się wydaje, że ty raczej masz stałą opiekę pielęgniarską w jakimś zakładzie i ci się trochę pomyliło...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(zelazny3549)
Wiking
Gama a o co te oburzenie Przecież powiedział co myśli a i wiele w tym jest prawdy Pozdrawiam i spokoju życzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok